Silver Violetta Flamman

 

 

 

 

 Silver Violetta Flammans egenskaper 

 

Den transformerar allting negativt som finns lagrat i våra andliga och fysiska kroppar. Det inkluderar allting som där du har negativa känslor omkring dig själv till fysiska virus och åkommor av olika slag. Giftämnen som vi har lagrat i kroppen och i fysiska organ kan den Silver violetta flamman transformera, samt emotionella karman och trauman. Vår närvaro och vårt förflutna lever alltid inom oss samtidigt. Det finns lagrat inom oss samtidigt. Det finns lagrat inom oss i den eteriska, mentala, emotionella och fysiska kroppen.

Den violetta flamman har använts i tusentals år. Den återintruducerades  till jorden för att vi skulle ha den som tröst i svåra tider. Mästaren som kanaliserade  den var helgonet Saint Germian, som levde som mystiker i början på 1500-talet.. Den Ultravioletta flamman skulle höja våra frekvenser på jorden och hjälpa människan att rena bort allt som sinnet tagit över. Denna flamma kallas även för nådens och förlåtelsens flamma och den hjälper oss att rena oss själva på cell och molekylnivå. Den går så djupt i vårt undermedvetande och i vår kropp, så det finns ingenting som denna energi inte berör.

Denna flamma löser också upp karmiska mönster som finns i oss, och hjälper oss att renas i tanken. 

Denna flamman går inte bara på smärtan här och nu eller på en händelse, utan går på djupets orsak och behandlar och renar där. Denna flamman är en mycket högfrekvent energi som tränger in i våra minsta delar i kroppen. Denna flamma är ren kärlek och det är guds gåva till männskligheten.

Vi skapar ju själv vårt karma och genom att vi i detta livet ser till att skapa positiva tankar och ge oss själva en uppstigning i energierna, så blir våra karmiska mönster positivt.  Karma är ju ng som går vidare och som vi måste fortsätta jobba med då vi går in i nästa liv. Att vara medveten och förändra sitt tänkande, kan vara avgöranade för det som du ska bära med dig. Den är bra på att lösa upp trauma, destruktiva mönster och tankar även känslomässiga och spirituella trauma. 

Flamman påverkar vår DNA-spiral och ökar därmed vårt undermedvetna och vårt tänkande att sammankopplas för att mötas i en uppstigen energi.

Denna violetta flamman är en flamma av energi som transformerar negativ energi till positiv energi.

Den violetta flammans budskap är : JAG ÄR

 

 

Om du vill beställa den på distans så kontakta mig nedan.

Det kostar 300 kr och rensar och tar hand om dig på bästa sätt !

 


(Lämna tom)

 

 

 

Välkommen

Välkommen till www.atlanteanhealing.n.nu.

Nyhetsbrev

Blogginlägg

Länkar

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)